Denne siden er oppdatert 21. mars 2001

HOVEDSIDEN
SOTF
Nyhetsarkiv
Foreningsinfo
Kalender
Turforslag
Barnas Turlag
 
Lenker
DNT
 
 
 
 
 
 

Bli med SOTF til Sverige i april:

Vårvandring i svensk kystlandskap

(10.03.02) Når vinteren er på hell begynner turlysten for alvor å melde seg. I helgen 19. – 21. april kan vi få muligheten til noen særdeles fine turer langs kysten i Bohuslän i Sverige. 

Naturen i dette området er ganske variert, røde granittsvaberg, hav, bøkeskoger, tjern og myrer. Løvsprett, vårblomster og nydelige stier venter oss.

Vi bor på et lite hotell i Kungshamn, enkle/doble rom, full pensjon.

Det blir langtur på lørdag, ca 6 timer. Programmet er ikke helt "spikret", det er kanskje en mulighet for å besøke en dyrepark, "Nordens Ark", hvis interesse for det. På søndag blir det først en tur med båten "Asta" til Smøgen, med en liten rundvandring. Deretter tar hun oss med gjennom Sotekanalen og setter oss i land slik at vi kan ta bena fatt tilbake til hotellet for middag og hjemreise.

Fotturene er i middels krevende terreng, fjellstøvler eller gode sko.

Vi samkjører i bil, og tar ferge tur/retur Strømstad. Derfra er det ca 1 time på E6 eller litt mer langs kystveien til Kungshamn.

Pris: Ca kr 1.700 (NOK), som dekker to overnattinger i enkeltrom (rimeligere hvis dobbeltrom) i oppredd seng, tre middager, to frokost, to lunsjpakker, lokalkjent guide begge dager og båttur.

Bil/ferge tur/retur og drikke til maten kommer i tillegg.

Prisen er forutsatt 20 deltakere.
Se annonse i dagspressen etter 15. mars og i SOTFs turprogram.
Påmeldingsfrist: 5. april.
Informasjon og påmelding: Edit, tlf 33 45 90 36 (kveldstid).

© 2001 Sandefjord og Oplands Turistforening (SOTF)
Webmaster / Informasjon / Hovedsiden