KONKURRANSE
Hva skal bladet hete?

Foreningens nye medlemsblad trenger et navn. Har du et godt navneforslag? Send det til oss og du blir med i trekningen av flere fine premier.

Bladet er medlemsblad for Sandefjord og Oplands Turistforening (SOTF). Foreningen er en del av Den norske Turistforening (DNT). SOTF har sine primære turområder i Sandefjord og Kodal. I vestre Kodal har turistforeningen ei hytte – Heisetra. I vestre Kodal er det også omtrent 100 km blåmerkede turløyper som foreningen har ansvaret for. I dette terrenget finnes åser med navn som Knappen, Farmenrøysa, Grevestein og Holtehedde. DNT er kanskje mest kjent for sine hytter og løyper i høyfjellet. SOTF skiller seg noe ut ved at vi har aktiviteter og løyper ved kysten og i ”lavlandet”. SOTF har ca 1.500 medlemmer, og i foreningen er det ei egen gruppe for barn og unge – Barnas turlag.

Kanskje denne informasjonen om foreningen kan gi deg noen tips om et navneforslag? Når du har funnet et navneforslag sender du det til oss på en av følgende måter: Vanlig post: Bruk kupongen i medlemsbladet. E-post: Send en e-post til redaksjonens e-postadresse [redaksjonen@sotf.no]. Internett: Fyll ut skjema nedenfor. Frist for innsending av forslag: 1. august.


NAVNEFORSLAG SOTFs MEDLEMSBLAD

Opplysninger om deg som sender inn navneforslaget:

Navn
Hjemmetelefon
E-post

Navneforslag:


[Tilbake til hovedsiden]