SOTF / HeisetraRight menu

Sist oppdatert

Turprogram 2005

Turprogrammet inneholder planlagte turer for hovedforeningen i SOTF.

Årsrapport 2004

Årsrapporten for 2004 legges fram for årsmøtet 2005.

Turprogram 2004

Turprogrammet inneholder planlagte turer for hovedforeningen i SOTF.

Barnas Turlag 2005

Her er turprogrammet for Barnas Turlag.

Brukerinformasjon

Det er for øyeblikket 0 registrerte og 2 anonyme brukere.

Heisetra

I Vestre Kodal finner du de fleste av SOTFs blåmerkede stier. Foreningens hytte ‘Heisetra’ på Heia er et godt utgangspunkt for søndagsturen. Hytta er åpen som dagsturhytte hver søndag kl. 10.30 til 16.00 hele året utenom skolens sommerferie.

På hytta får du kjøpt kaffe, te, mineralvann og saft, samt nystekte vafler og sjokolade.

I tillegg til å være utgangspunkt for mange av våre blåmerkede stier er hytta også knyttet til to natur-/kulturstier: Svartåa kultursti og kulturstien over til Vestby. Hytta har et fint nærområde med muligheter for fiske, bading og plukking av bær og sopp. Om vinteren er det ofte kjørt opp turløyper i området rundt setra. Heisetra er tilrettelagt for barn og funksjonshemmede.

SOTF leier også bort hytta til familier og grupper for overnatting (maks 30 stk.) og til andre arrangementer. Ønskes mer informasjon om hytta, kontakt hytteansvarlig Edit Nystein, tlf 90 79 40 56.

Slik kommer du til Heisetra

Heia ligger ca. 25 km nordvest for Sandefjord, i Andebu kommune. Fra Raveien på Haukerød tar du riksvei 305 mot Andebu og Kodal. Kjør ca. 7,5 km nordover på 305. Når du kommer til Skjeggerød, tar du til venstre mot Åsrum og vestre Kodal. Følg denne veien mot Åsrum, til venstre over Trollsåsbrua og frem til Pipenholt. Der tar du fylkesvei 601 til høyre mot Hvitstein og Heia. Følg veien ca. ei mil, siste par km på grusvei, til du ser skilt til Heia og parkeringsplass bort veien til venstre. Heia ligger ca. 500 meter ned en grusvei vest for parkeringsplassen.

Heisetra er åpen 1. og 2. pinsedag

Åpningstider i pinsen:

1. pinsedag fra kl 11.00-16.00

2. pinsedag fra kl 11.00- 15.00